page-header

Over Het Cadeautje

Over Het Cadeautje
Hoe het idee over onze winkel is ontstaan.

Tijdens een vakantie aan zee ging ik samen met mijn vriendin als echte toeristen winkeltjes kijken en bedacht me dat zoiets toch ook in Oss zou moeten kunnen. Gewoon een gezellig winkeltje waar het lekker ruikt, een fijne sfeer hangt en leuke spulletjes zijn te vinden. Shoppen via internet heeft zeker voordelen, maar een ‘stenen’ winkel waar je lekker kunt rondneuzen, artikelen vastpakken en een praatje maken, heeft naar mijn idee ook zijn charmes.

En waarom dan een cadeauwinkel? Gewoon omdat ik het enorm leuk vind om een persoonlijk cadeau voor iemand uit te zoeken. Een cadeau krijgen is leuk, maar geven ook! Dat hoeft niet duur te zijn, maar wel iets anders dan artikelen die ik in elke stad in elke winkel voorbij zie komen. En persoonlijke, unieke cadeautjes zijn er zeker! Er zijn zo ontzettend veel creatieve en ondernemende mensen die alles kunnen maken of internet in binnen en buitenland afzoeken om juist dat ene speciale, bijzondere, fraaie artikel te vinden.

Mijn taak was om die mensen bij elkaar te brengen en ik ben heel trots dat Het Cadeautje inmiddels uit een leuke groep vrouwelijke ondernemers bestaat die samen een bijzondere winkel drijven. Ieder vanuit haar eigen achtergrond en kwaliteiten. Samen werken we continu aan een sfeervolle winkel met een bijzonder aanbod. Ik hoop dat je via deze site alvast een idee krijgt van ons aanbod en dat we je binnenkort mogen verwelkomen in onze winkel.

Wil jij ook aansluiten als deelnemer? Mail of bel me dan even. Ik ga graag in gesprek met je.

Wil jij een deelnemer worden in onze winkel?
Neem dan contact met ons op!
het_cadeautje_winkel_01
hetcadeautje1
hetcadeautje2
Je kan ons ook bellen!
We staan je altijd graag te woord!